MOTOCICLISME
Esports 11/06/2011

Stoner no té rival i aconsegueix la quarta 'pole' de l'any

Al renovat circuit de Silverstone, Jorge Lorenzo ha marcat el tercer millor temps i sortirà des de la primera fila, juntament amb Stoner i Simoncelli

Nuria García
1 min
Casey Stoner ha fet una gran volta en els cronometrats.

BarcelonaCasey Stoner ha aconseguit la quarta pole position de la temporada després de fer el millor registre en la sessió cronometrada al renovat traçat de Silverstone. El pilot australià ha protagonitzat una bonica lluita per la primera posició amb Marco Simoncelli i Jorge Lorenzo en els últims minuts dels entrenaments.

L'australià ha aconseguit fer la volta en un temps de 2:02:020 i sortirà primer en el seu gran premi número 150. Al seu costat sortiran Simoncelli i Jorge Lorenzo, que novament ha estat el pilot que, amb la Yamaha, ha pogut plantar cara a les Honda.

Toni Elias, qüestionat després de no aconseguir gaires bons resultats en aquestes primeres curses, ha vist com les seves opcions de fer un bon temps se n'anaven a terra. El català no ha tingut sort i ha caigut quan encara restava més de mitja hora pel final i s'ha hagut de conformar amb la 14a posició, només pel davant del lesionat Crutchlow.

L'ensurt de la jornada l'ha fet Cal Crutchlow, que ha caigut en els primers compassos de la sessió i s'ha fracturat la clavícula. El pilot, per tant, no podrà prendre la sortida en la cursa de diumenge i només hi haurà 15 participants si no hi ha cap baixa més d'última hora.

stats