MOTOGP

Márquez, Lorenzo i Pedrosa, preocupats pel tifó que pot afectar el GP del Japó

El tifó eleva les possibilitats de pluja per a la cursa que aquest cap de setmana es disputa al circuit de Motegi

Els pilots Marc Márquez, Jorge Lorenzo i Dani Pedrosa han reconegut aquest dimecres a Tòquio que estan preocupats per si el tifó 'Francisco' afecta la cursa del Japó, que es disputa aquest cap de setmana al circuit de Motegi.

Els tres pilots han estat reconeguts aquest dimecres a Tòquio, juntament amb Álvaro Bautista, Nico Terol, Julián Simón i el japonès Hiroshi Aoyama, amb el títol honorífic d'Ambaixadors Esportius de l'Any Dual Japó-Espanya per commemorar els quatre-cents anys de relació entre els dos països.

Márquez, Pedrosa i Lorenzo han coincidit a reconèixer la seva preocupació pel tifó 'Francisco', que travessarà l'arxipèlag del Japó els pròxims dies i que eleva les possibilitats de pluja per al cap de setmana, raó per la qual és possible que la cursa es disputi amb l'asfalt mullat. "Tenim un tifó que no sabem com afectarà el circuit però intentarem adaptar-nos al millor possible a aquesta situació", ha comentat Dani Pedrosa.

El de Castellar del Vallès, que ara té 34 punts menys que el líder del mundial, Marc Márquez, ha reconegut que es veu encara amb possibilitats d'aconseguir el títol de campió, tot i que ha destacat que ha de fer una molt "bona cursa" i esperar que els rivals cometin errors.

Lorenzo ha assenyalat que té bones expectatives per aconseguir de nou el títol de campió després de l'error comès per Marc Márquez la setmana passada al Gran Premi d'Austràlia, que li va costar la desqualificació per excedir en una volta el marge per canviar de moto.

"Una cursa en mullat serà més loteria, en el sentit que nosaltres podem fallar, però el Marc també pot fer-ho. Però també podríem caure nosaltres, que el Marc guanyi i que fins i tot perdem la segona posició", ha comentat el mallorquí.

Per la seva banda, Marc Márquez ha indicat que prefereix que la cursa sigui en sec. "El meu objectiu per a la cursa és acabar al podi", ha manifestat el pilot català.

Més continguts de