MOTOGP
Esports 29/06/2012

La FIM anul·la la norma que impedia als pilots debutar a MotoGP amb una moto de fàbrica

La Comissió dels Grans Premis de MotoGP de la Federació Internacional de Motociclisme també anuncia que els equips oficials només podran tenir dos pilots. Les normes entraran en vigor l'any vinent

Nuria García
1 min

BarcelonaLa Comissió dels Grans Premis de MotoGP de la Federació Internacional de Motociclisme (FIM) ha anunciat que la temporada vinent quedarà anul·lada la llei 'anti-rookies' que impedia a qualsevol pilot debutar a MotoGP amb una moto de fàbrica (és a dir, que si pujava un nou pilot a la categoria reina, ho havia de fer amb una moto satèl·lit o bé des d'aquest any amb una CRT, però mai amb les motos oficials d'Honda, Yamaha o Ducati).

El canvi de normativa entrarà en vigor la temporada vinent i, per tant, en l'hipotètic cas que el pilot català Marc Márquez volgués fer el salt a MotoGP, podria fer-ho a l'equip Repsol Honda.

De la mateixa manera, la FIM també ha aprovat que, a partir de l'any vinent els equips oficials només podran tenir dos pilots i, a més, només podrà haver-hi dos pilots amb moto satèl·lit.

stats