MOTOCICLISME
Esports 19/10/2012

Pedrosa, Pol Espargaró i Folger dominen els primers entrenaments lliures a Malàisia

A MotoGP, Pedrosa domina els lliures per davant del seu company d'equip, Casey Stoner, i del líder del Mundial, el balear Jorge Lorenzo, que ha estat tercer

Efe
2 min
Dani Pedrosa, parlant amb un enginyer, durant els entrenaments lliures del GP de Malàisia de Motociclisme / BAZUKI MUHAMMAD / REUTERS

SepangEls catalans Dani Pedrosa i Pol Espargaró i l'alemany Jonas Folger han estat els més ràpids en la primera jornada d'entrenaments lliures del GP de Malàisia de Motociclisme que es disputa aquest cap de setmana al circuit de Sepang.

A MotoGP, el primer assalt del nou combat pel títol entre Dani Pedrosa i Jorge Lorenzo ha estat per al català. Segon ha estat el company de Pedrosa a Honda, l'australià Casey Stoner, que sembla que ja està més recuperat de la seva lesió al turmell. El rendiment de les dues Honda oficials sembla estar per sobre de la resta. Així, l'avantatge de 28 punts que ara té Jorge Lorenzo al capdavant del Mundial podria no ser suficient per guanyar el títol a falta de tres curses.

Pedrosa ha superat en una dècima i mitja de segon Stoner i Lorenzo s'ha quedat a més de tres dècimes de segon. Pel que fa a les CRT, Randy de Puniet ha estat més ràpid que el líder d'aquesta categoria, el català Aleix Espargaró.

A Moto2, Pol Espargaró ha estat més ràpid que el britànic Bradley Smith i els catalans Marc Márquez i Tito Rabat. El petit dels Espargaró ha aconseguit un temps de 2:08.115, que ha estat dues dècimes més ràpid que el registre de Smith.

Per últim, a la categoria petita, l'alemany Jonas Folguer ha marcat el ritme. Després s'ha situat el txec Jakub Kornfeil i el pilot local, Zulfahmi Khairuddin, ha estat tercer, en un dia marcat per la decisió del pilot català Maverick Viñales d'abandonar l'equip Blusens Avintia i no pujar a la moto en els primers entrenaments lliures a Malàisia.

stats