FÓRMULA 1
Esports 27/03/2011

Alguersuari: "Havia decidit arriscar en la primera volta"

Jaume Alguersuari (Toro Rosso), que ha acabat en onzena posició després de l'exclusió dels Sauber de Sergio Pérez i Kamui Kobayashi, al Gran Premi d'Austràlia, ha manifestat que havia decidit arriscar en la primera volta.

Efe
1 min
Jaume Alguersuari, rodant al circuit d'Albert Park.

MelbourneJaume Alguersuari (Toro Rosso), que ha acabat en onzena posició després de l'exclusió dels Sauber de Sergio Pérez i Kamui Kobayashi, al Gran Premi d'Austràlia, ha manifestat que havia decidit arriscar en la primera volta.

"Encara que era el primer Gran Premi i tenia molta importància per a mi acabar-lo, estàvem molt a prop dels punts, de manera que vaig decidir arriscar en la primera volta", ha dit.

"Vaig superar Buemi i Michael Schumacher tot i que tots dos van sortir per la part bona de la pista. Em vaig tocar amb els dos, però amb Buemi no hi va haver desperfectes, vaig veure a Michael que estava en un embolic terrible amb Massa, vaig aprofitar el buit, em vaig ficar en la part interior del viratge i Michael va tocar el meu ala davantera amb la seva, jo vaig perdre la meva ala i ell va punxar el seu pneumàtic. En aquest moment van volar els punts ".

Jaume Alguersuari confessa: "No em va veure i la maniobra va ser molt ràpida, jo estava desè i tenia camí per davant per progressar. No culpo ningú, en aquesta ocasió no hi va haver intenció ja que en aquells moments era la guerra, o et fiques o es van els punts ".

El pilot català ha comentat que se sentia satisfet tant de la maniobra com de la seva resposta a les 48 voltes a tres aturades. "Si la meva maniobra a la sortida hagués acabat sense danys col·laterals, hagués fet només dues aturades i els punts haguessin arribat".

stats