FÓRMULA 1
Esports 17/04/2011

Una errada a boxs fa abandonar Jaume Alguersuari

El català Jaume Alguersuari s'ha hagut d'aturar al setè revolt del circuit després que a boxs no li hagin collat bé una roda i aquesta li hagi saltat

Nuria García
1 min
Jaume Alguersuari, després de perdre una roda.

BarcelonaJaume Alguersuari no podrà acabar la cursa de la Xina, la tercera de la temporada. El pilot català, que el dissabte va aconseguir la seva millor classificació i sortia des de la setena posició, ha hagut de deixar el seu cotxe aturat al setè revolt del circuit de Xangai després que els seus mecànics cometessin una errada a boxs.

El pilot català ha entrat a fer la primera aturada de la cursa per canviar pneumàtics quan s'havien disputat nou voltes i, tot just sortir del pit lane, ha vist com la roda posterior dreta del seu Toro Rosso li saltava perquè no estava ben collada. Tot i que Alguersuari ha intentat arribar a boxs, l'empresa ha estat impossible i ha hagut de deixar el seu monoplaça al setè revolt del traçat.

"No sé què ha passat. He perdut un pneumàtic tot just sortir. El pit stop feia bona pinta", ha reconegut quan ha tornat de boxs, i ha explicat que tenia problemes per mantenir-se a la pista amb els pneumàtics tous. "Tenia poc grip a les rodes del darrere. L'objectiu era arribar al final com fos amb el cotxe dins la pista", ha dit Alguersuari, que es quedarà una cursa més sense sumar els seus primers punts de la temporada.

stats