Fórmula 1
Esports 15/02/2011

Vettel: "Somio pilotar un Ferrari"

Tot i que ha assegurat que es troba molt a gust a Red Bull, Sebastian Vettel ha desvelat a la 'Gazzetta dello Sport' que el seu somni seria córrer a l'escuderia italiana

Redacció
1 min
Sebastian Vettel durant els entrenaments a Xerès.

MadridEl pilot alemany de Red Bull, Sebastian Vettel, vigent campió del món de Fórmula 1, ha reconegut que somia pilotar un Ferrari i, fins i tot, estaria disposat a "pagar" Fernando Alonso per substituir-lo en els comandaments del bòlid vermell.

"Estic content a Red Bull però somio amb Ferrari, oferiria a Alonso i Massa unes vacances; estaria ocupat buscant-los un bon hotel però no estic segur que ho acceptessin", ha reconegut en una entrevista al diari italià La Gazzetta dello Sport.

L'alemany està convençut que és "especial" pertànyer al Cavallino Rampante. "M'encanta córrer, conec la història de l'esport del motor i sé que Ferrari n'és una llegenda. Inscriure el teu nom entre els campions del món és especial però també ho seria estar entre els pilots de Ferrari", ha apuntat.

Tot i això, reconeix que Red Bull li ha donat una gran oportunitat. "El meu somni és pilotar per a l'escuderia de Maranello algun dia però sóc jove, tinc temps. Ara estic content a Red Bull, sense ells no hauria arribat mai a la Fórmula 1", ha indicat.

stats