MOTOCICLISME
Esports 03/02/2011

Simoncelli marca el ritme l'últim dia i demostra el domini d'Honda

Jorge Lorenzo, amb la seva Yamaha, ha estat tercer, mentre que Dani Pedrosa, que dimecres va marcar un gran temps, ha fet el sisè millor registre

Redacció
1 min
Marco Simoncelli ha dominat l'última sessió d'entrenaments al circuit de Sepang.

Kuala LumpurL'italià Marco Simoncelli ha confirmat el domini d'Honda en els primers entrenaments de la temporada 2011 en marcar el millor temps en la tercera i última jornada que s'ha desenvolupat al circuit de Sepang. Simoncelli ha baixat en gairebé un segon el seu registre de l'anterior jornada per marcar un temps de 2:00,757, que s'ha quedat escassament a dues dècimes de segon del rècord del circuit (2:00.518), que es troba en possessió de Valentino Rossi des del 2009.

Tot i pertànyer a una escuderia satèl·lit del fabricant japonès, ha sorprès el rendiment de Simoncelli, que ha superat els pilots oficials d'Honda, l'australià Casey Stoner i el català Dani Pedrosa, que s'havien repartit els millors temps en les anteriors dues jornades.

Stoner ha estat un dels protagonistes de la jornada, en patir una forta caiguda. L'australià ha tingut sort i no s'ha fet mal, així que ha pogut continuar els entrenaments. El vigent campió del món, el mallorquí Jorge Lorenzo, amb la seva Yamaha, ha estat l'únic pilot capaç de fer front a l'hegemonia d'Honda, que ha situat tres de les seves quatre motos entre les quatre primeres posicions, ja que tercer ha estat l'altre pilot oficial de la marca japonesa, Andrea Dovizioso.

En aquesta última jornada, Dani Pedrosa no ha pogut rebaixar el temps protagonitzat dimecres i en l'última sessió de test ha estat sisè. Qui sembla que no s'ha recuperat del tot de les seves molèsties és Valentino Rossi que, sobre la Ducati, ha estat desè.

En el seu retorn a la màxima categoria després de proclamar-se campió del món de Moto2, Toni Elías ha estat setzè, a poc més de dos segons de Simoncelli.

stats