MOTOCICLISME
Esports 03/04/2011

Iannone s'imposa sota la pluja de Jerez

L'italià aconsegueix esquivar la pluja, aconsegueix el triomf i, de retruc, s'enfila fins a la primera posició del Mundial. Tito Rabat, quinzè, el millor català

Nuria García
1 min
Andrea Iannone ha aconseguit la victòria a Jerez.

BarcelonaAndrea Iannone ha aconseguit la victòria en el segon gran premi de la temporada, a Jerez de la Frontera, i s'ha alçat fins a la primera posició del Mundial de Moto2. L'italià ha estat un dels pilots que, tot i la pluja, no ha caigut; tot el contrari: ha superat Luthi, que fins llavors encapçalava la cursa i ha començat a obrir forat amb els seus rivals.

I és que la cursa de Moto2 ha estat marcada per les caigudes a causa de la pluja, tot i la prudència de molts pilots en l'inici. A més de la de Marc Márquez i Cluzel, els catalans Aleix Espargaró i Ricky Cardús, entre d'altres, també han caigut.

Iannone ha vist la bandera de quadres amb una pluja intensa al circuit de Jerez i, per darrere seu, han entrat Luthi i Corsi. El primer català ha estat Tito Rabat (quinzè), Pol Espargaró vintè, Ricky Cardús 22è, mentre que Aleix Espargaró ha acabat 24è.

stats