GP del Qatar
Esports 18/03/2011

Pedrosa i Márquez progressen a bon ritme però no poden amb Stoner i Bradl, més ràpids

Al final de la segona sessió d'entrenaments lliures, l'australià Casey Stoner és el més ràpid en MotoGP, l'alemany Stefan Bradl en Moto2 i el valencià Nico Terol en categoria 125cc

Redacció
1 min
Pedrosa seguit de Dovizioso, en la sessió d'entrenaments lliures.

BarcelonaEl Gran Premi del Qatar dóna el tret de sortida al Mundial de Motociclisme. En MotoGP, el pilot d'Honda Casey Stoner ha sigut el més ràpid de tots els pilots, seguit de prop del company d'escuderia Dani Pedrosa, que s'ha quedat a poc més d'una dècima de l'australià. El vigent campió, Jorge Lorenzo, només ha pogut rodar amb el quart millor temps, mentre que el valencià Héctor Barberà ha estat sisè.

Valentino Rossi, lluny dels més ràpids ha fet el vuitè millor temps. El manresà Toni Elias, discret, ha entrat amb la 17a millor marca.

En Moto2, el més ràpid ha estat l'alemany Stefan Bradl, seguit de Marc Márquez, que ha dominat gran part de la sessió, però ha acabat segon amb gairebé un segon de diferència sobre Bradl. El gran dels Espargaró, l'Aleix, ha acabat amb 13è millor temps, lluny dels primers.

En 125cc, el més veloç ha estat Nico Terol. El valencià ha superat a la resta de pilots. El pilot de Llíria, Héctor Faubel, ha estat setè.

stats