MOTOR
Esports 18/10/2011

Nani Roma abandona el Ral·li del Marroc: "Millor que hagi passat aquí que al Dakar"

El pilot de Folgueroles participava en aquesta prova per fer més tests al seu nou Mini i acumular quilòmetres de cara al Dakar

Efe
1 min
Roma, amb el Mini amb el que ha participat al Ral·li del Marroc i amb el que participarà al Dakar.

BarcelonaEl pilot català Joan "Nani" Roma, que ha hagut d'abandonar en la primera etapa del Ral·li del Marroc per una avaria del seu nou Mini All4 Racing, ha assenyalat que era "una pena" però s'ha consolat perquè "millor que hagi passat aquí que al Dakar".

Roma, que va acabar la primera jornada, però, amb una penalització de més de deu hores, ha explicat que anaven "molt bé, al cap de cursa, tot i haver patit una punxada" que van reparar sense problemes. "Però després es va trencar la bomba de l'oli i va començar a fallar el cotxe fins que es va parar", ha comentat el pilot català a través del seu equip.

Pel català significa "un contratemps", perquè els "hauria vingut molt bé poder fer més tests al cotxe i més quilòmetres de competició".

"Una fallada del motor ha estat greu, però el trencament de la bomba d'oli és un accident d'una peça en mal estat, que pot ocórrer en qualsevol moment. Haurem de revisar-ho perquè no torni a passar. I, si havia de passar, millor que ens hagi passat aquí que al Dakar", ha reiterat.

El pilot de Folgueroles ha recordat, amb optimisme, que mesos abans de guanyar el Dakar en motos es va trencar un colze i pensava que no arribaria en condicions. "L'esport té aquestes coses i hem de assumir-les i superar-les", ha conclòs.

stats