Esports 15/01/2012

Nani Roma: "He d'estar molt satisfet del que he fet. Si tens passió i ganes, tot s'aconsegueix"

El pilot de Folgueroles signa en el Dakar 2012 la seva millor participació al ral·li des que es va baixar de la moto per participar al volant d'un cotxe

Efe
1 min

LimaEl pilot català Joan 'Nani' Roma ha dit que se sent "molt satisfet" amb el segon lloc aconseguit al Dakar, la seva millor actuació des que participa en el ral·li en la categoria de cotxes.

"Estic molt satisfet de la cursa que he fet, de com han anat les coses", ha dit 'Nani', que ha guanyat tres etapes i ha finalitzat a gairebé 42 minuts del campió, el francès Stéphane Peterhansel.

'Nani' ha dit que ha estat un Dakar "difícil" per a ell, amb una primera setmana en què li ha faltat ritme de competició, encara que en la segona meitat del ral·li s'ha entonat una mica més. "En la primera setmana m'ha faltat una mica de ritme de cursa, però en la segona estem contents de com hem corregut. M'he pogut enfrontar realment amb Stéphane (Peterhansel) i hem tingut un ritme molt bo", ha comentat.

"Si mirem on era fa un any i on sóc ara he d'estar molt satisfet del que he fet i de veure que a la vida, si persegueixes les coses i tens passió i ganes, tot s'aconsegueix", ha afegit.

stats