FÓRMULA 1
Esports 19/02/2013

Nico Rosberg (Mercedes), el més ràpid el dia en què Alonso ha debutat amb el nou Ferrari

L'asturià ha estat el pilot que més voltes ha completat al traçat català durant la jornada: 110

Ara
2 min
Fernando Alonso ha pujat per primer cop al nou Ferrari a Montmeló / ALBERT GEA / REUTERS

MontmelóLa Fórmula 1 ha tornat aquest dimarts al Circuit de Catalunya amb l'inici de la primera de les dues tandes d'entrenaments de pretemporada. Nico Rosberg ha estat el més ràpid del dia amb un temps d'1:22:616 al volant del seu Mercedes. Segon ha estat Kimi Räikkönen (Lotus), a només 7 mil·lèsimes, i tercer, l'asturià Fernando Alonso (Ferrari), a 0.336.

El vigent campió del món, l'alemany Sebastian Vettel, que ha estat quart (1:22:965), ha començat imposant la seva llei durant una sessió matinal que només ha estat interrompuda per retirar el Sauber d'Esteban Gutiérrez, aturat al revolt 7. A la tarda, l'alemany s'ha vist superat a la taula de temps per Rosberg, Räikkönen i Alonso, que també han estat capaços de rodar per sota d'1:23.

El Caterham de Charles Pic ha tingut problemes i s'ha aturat entre els revolts 2 i 3, fet que ha interromput l'acció durant uns minuts. Mercedes, Lotus, Ferrari i Red Bull han reservat forces per al darrer quart d'hora de la jornada, quan han marcat els seus millors registres.

Presentació del nou Williams i debut de Fernando Alonso

L'activitat ha començat a primera hora del matí amb la presentació del nou monoplaça de l'escuderia Williams, amb els pilots Pastor Maldonado i Valtteri Bottas. Però el principal al·licient per als aficionats que han assistit aquest dimarts al Circuit de Catalunya ha estat veure Fernando Alonso pilotant per primera vegada el nou Ferrari F138.

L'asturià ha completat 110 voltes, més que ningú, i s'ha mostrat satisfet de les novetats introduïdes al seu nou monoplaça: "He sentit molt bones impressions després de dos mesos sense pujar a un Fórmula 1, m'he divertit i he tornat a gaudir. El clima ha acompanyat i hem aprofitat totes les hores per completar el programa previst. Ja tinc ganes de seguir treballant".

stats