MOTOGP

Aron Canet remunta i se situa líder de Moto3

Ha acabat segon a l'Argentina en una cursa marcada per l'asfalt moll i que ha guanyat Bezzecchi

Aron Canet ha aconseguit el segon lloc a la cursa de Moto3 del Gran Premi de l'Argentina i de passada s'ha situat nou líder de la categoria petita després de la segona cursa. El pilot de Corbera ha remuntat i ha acabat pujant al podi en una carrera marcada per la pluja que ha caigut al matí i que ha deixat l'asfalt moll. La victòria ha sigut per a l'italià Bezzecchi.

Amb l'asfalt en aquestes condicions s'ha capgirat la cursa i Bezzecchi ha donat la sorpresa. S'ha escapat a l'inici de la carrera i ha agafat una distància impossible d'atrapar per als perseguidors.

Qui ha aprovat amb bona nota, però, ha sigut Canet, que sortia vuitè i ha remuntat fins a lluitar pel podi. Al final ha hagut de defensar la posició amb l'italià Fabio Di Giannantonio, que li ha disputat el segon lloc fins a l'últim revolt. Però Canet, atent i segur, no s'ha deixat avançar.

Després d'aquesta cursa, Canet lidera la classificació amb 40 punts, seguit de Jorge Martín (30).

Vierge, segon a Moto2

A Moto2, en una cursa on l'emoció per la victòria s'ha mantingut fins al final, el triomf ha estat per a Mattia Pasini, que s'ha situat líder de la categoria mitjana. L'italià ha creuat la meta seguit de ben aprop pel barceloní Xavi Vierge.

El pilot català sortia des de la 'pole' però ha perdut posicions a la sortida, en benefici d'un Àlex Márquez que, a les primeres voltes, semblava que podia aspirar a la victòria. Però Márquez s'ha desinflat i tan sols ha pogut ser cinquè, mentre que Vierge ha anat de menys a més i ha acabat lluitant per la primera posició.

Ha estat en un duel a tres on també hi era el portuguès Oliveira, que encapçalava la cursa de Moto2 fins a les últimes voltes. Però ha comès un error i s'ha deixat avançar per Pasini i Vierge, quedant sense opcions. L'italià, un cop s'ha situat primer, no ha comès errors i ha acabat creuant la meta amb gairebé un segon d'avantatge respecte de Vierge.