Publicitat
Publicitat

MOTOR

Salvador Servià, director del Circuit de Catalunya: "L'objectiu és seguir 20 anys més amb curses de F-1"

Servià diu a 'Autosport' que depenen dels aficionats: "Si no està ple el Circuit necessitem diners públics, i de moment no podem comptar amb això, aquesta és la trista realitat"

El director del Circuit de Catalunya, Salvador Servià, ha aclarit els dubtes sobre el futur del Gran Premi d'Espanya després de recordar que Barcelona ha tingut Fórmula 1 des de fa 20 anys "i el nostre objectiu", ha afegit, "és seguir vint anys més".

"La realitat és que tenim contracte fins al 2016 i estem treballant en la cursa d'aquest any. Hem tingut Fórmula 1 aquí durant vint anys i l'objectiu és tenir-ne vint anys més", ha declarat a Autosport.

En relació amb els dubtes que ha suscitat recentment la viabilitat del GP d'Espanya pels problemes financers, Servià ha explicat que no hi ha res oficial. "He llegit notícies sobre reunions però oficialment ningú m'ha dit res". Servià tampoc sap res sobre la possibilitat que Barcelona i València es posin d'acord per organitzar en anys alterns el GP. "No sabem res sobre això. Sovint llegim informacions a la premsa que no sempre diuen el mateix. Cal posar límit a aquestes coses. Si hi ha alguna cosa concreta algun dia, ho direm, però no ha passat res. Ningú ens ha dit res".

Servià considera que el futur del Gran Premi dependrà molt de la capacitat per aplegar aficionats. "Si el Circuit està ple, no tindrem problemes. Si no ho està, llavors necessitem diners públics per sobreviure i sembla que de moment no podem comptar amb això, aquesta és la trista realitat".

"Amb la crisi", ha continuat, "l'afluència d'espectadors ha disminuït a tot arreu", ha assegurat. "Creiem que no sempre serà així, sinó que hem tingut uns anys dolents. Estem intentant reaccionar perquè el 2012 puguem, almenys, aturar el descens i començar una nova etapa en què puguem recuperar-nos i tenir millors esperances per al futur".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT