F-1
Esports 02/02/2012

El mal temps obliga a suspendre la presentació del nou Ferrari

La presentació del nou Ferrari per a la temporada 2012 es farà a través de la web de l'escuderia, amb la publicació de fotos, informacions tècniques i entrevistes

Efe
1 min

RomaL'escuderia italiana Ferrari s'ha vist obligada a cancel·lar l'acte de presentació del seu nou monoplaça, previst per aquest divendres a Maranello, a causa de les intenses nevades que des de fa dos dies afecten el nord d'Itàlia.

La presentació del nou Ferrari per al 2012 es farà a través d'Internet amb la publicació de totes les informacions tècniques, entrevistes a dirigents i als pilots, el brasiler Felipe Massa i l'asturià Fernando Alonso, i a més es penjaran vídeos i fotografies, segons explica la escuderia.

Segons el comunicat, la neu segueix caient a Maranello i en les zones limítrofes i la situació meteorològica no canviarà tampoc aquest divendres, quan s'esperen temperatures sota zero i noves nevades.

En aquest estat, explica Ferrari, els prop de 300 convidats, entre socis, autoritats i periodistes, que tenien previst anar a la presentació del nou monoplaça haurien tingut dificultats per accedir a Maranello.

stats