MOTOR - RAL·LIS

El tram urbà de Barcelona torna al RallyRACC

La 54a edició del ral·li es disputarà del 25 al 28 d'octubre

La recuperació del tram urbà de Barcelona és la principal novetat de la 54a edició del RallyRACC Catalunya Costa Daurada, que es disputarà del 25 al 28 d'octubre. El tram de Montjuïc, que l'any passat no es va disputar per voluntat de l'Ajuntament de la capital catalana, torna al recorregut del ral·li català i es disputarà el dijous 25 a la tarda, just després de la sortida oficial i del 'shakedown' de Salou. A l'avinguda Maria Cristina de Barcelona se'n disputarà, doncs, el primer tram i també es farà la signatura d'autògrafs i la foto oficial.

El ral·li, que continua tenint un recorregut de caràcter mixt (terra i asfalt), augmenta els quilòmetres de velocitat respecte a edicions anteriors: seran 331,78 quilòmetres repartits en 18 trams.

Després de la jornada inicial, el divendres 26 els pilots disputaran un bucle de tres trams, a dues passades, amb la novetat de la Fatarella-Vilalba. Dissabte hi haurà tres especials que els participants recorreran dos cops, en ordre invers al que van fer l'any passat i amb la incorporació de Querol. Per diumenge, l'últim dia, es reserven dos trams a doble passada.

Més continguts de