MOTOCICLISME - MOTO3

Alexis Masbou tanca un cap de setmana perfecte amb el triomf a Losail

El pilot francès guanya per davant de Bastianini i de Kent després d'una cursa boja que no s'ha decidit fins al final

Alexis Masbou no oblidarà mai aquest cap de setmana. El pilot francès ha aconseguit la seva primera 'pole' i ha aconseguit el seu segon triomf en la categoria petita del Mundial de Motociclisme. Masbou s'ha imposat en un final ajustadíssim amb Enea Bastianini i Danny Kent, que han completat el podi.

La cursa ha estat en grup des del principi fins al final. Fins a 14 pilots rodaven en un gran grup al capdavant que el que provocava era que si algú cometia un error, per petit que fos, queia fins a la cua del grup, havent de remuntar. De fet, la cursa ha tingut infinitat de líders: Masbou, Quartararo (que debutava i ha liderat la cursa durant uns instants), Kent, Efrén Vázquez, Bagnaia, Bastianini... els pilots han anat intercanviant-se al capdavant. Al final, Masbou ha aconseguit guanyar després d'imposar-se en la mateixa línia de recta a Enea Bastianini i Danny Kent, que han acabat segon i tercer.

El català Isaac Viñales ha acabat sisè, mentre que el valencià Jorge Navarro ha completat la cursa en la dotzena posició.