Trial
Esports 20/08/2011

Laia Sanz guanya a Alemanya i s'apropa al seu desè títol europeu

La pilot de Repsol, que ha sumat la victòria número 30, es manté imbatuda des del 17 de agost de 2002, fa nou anys

Redacció
1 min

BarcelonaLaia Sanz s'ha imposat en la segona prova del Campionat d'Europa de trial femení, disputada aquest dissabte a Alemanya. Aquesta ha sigut la victòria número 30 de la pilot de Repsol en un campionat en el qual es manté imbatuda des del 17 de agost de 2002, fa nou anys.

Amb aquest nou triomf, la pluricampiona ha fet un pas molt important per aconseguir el seu desè títol continental, tots consecutius. Sanz en tindrà prou a finalitzar entre les quatre primeres en la tercera i última prova puntuable, que es disputarà el proper dissabte a Tanvald (República Txeca).

Malgrat el que podria semblar a la vista dels resultats, a Laia Sanz no li ha resultat fàcil aquesta victòria, ja que divendres va tenir un problema que li va deixar l'esquena totalment bloquejada, li va impedir revisar les zones i li va generar seriosos dubtes sobre si aquest dissabte podria arribar a prendre la sortida.

La pilot de l'equip Repsol Montesa Honda ha signat una carrera gairebé perfecta. Amb zero punts en la primera volta i només un fiasco discutit en la segona, l'actual campiona del certamen ha quedat a un pas de repetir els zero punts de la primera prova de l'Europeu.

Laia Sanz afrontarà aquest diumenge, també a Grossheubach (Alemanya), la primera de les tres proves del Campionat del Món de trial femení, competició en què també acredita deu títols.

"La situació pintava malament, per la qual cosa he de sentir-me del tot satisfeta d'haver pogut competir i, més encara, d'haver vençut. Sentia dolor però alhora percebia que sobre la moto anava bé i m'he autoimposat pressió per no cedir", ha dit Laia Sanz.

stats