Publicitat
Publicitat

Apunts esportius

Bona actuació dels pilots de casa als entrenaments oficials del Gran Premi de Catalunya

Les motos, a Montmeló

El mallorquí va fer el tercer millor temps a MotoGP i sortirà des de la primera fila de la graella, al costat de Simoncelli i Stoner. Lorenzo es va mostrar satisfet amb l'evolució de la seva moto, i va celebrar estar tan a prop de l'italià. Elias, que estrenava nou xassís, va millorar en més d'un segon el seu temps, i va ser 14è.

Aleix Espargaró va trencar tots els pronòstics a Moto2 quan es va situar per primer cop a la primera fila de la graella des que és a la categoria mitjana. El pilot de Granollers vol coronar un bon cap de setmana a Montmeló "sumant el primer podi a casa". Marc Màrquez, que sortirà cinquè, es marca com a objectiu fer una bona sortida i acabar la cursa.

El pilot d'Alcoi va imposar-se al valencià Héctor Faubel, després que els dos protagonitzessin un espectacular frec a frec que no es va resoldre fins a l'últim gir. El tercer millor temps va ser per a Maverick Viñales, que completarà la primera línia de sortida de la categoria de 125.

L'incident nuclear a Fukushima fa que els pilots no vegin bé el GP del Japó, ajornat fins l'octubre. Lorenzo va dir que no es "creia les informacions que arribaven" i que encara no pot assegurar que hi participi. Altres pilots també van mostrar les seves reserves amb la cursa de Motegi.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT