Publicitat
Publicitat

BARÇA

Les penyes del Barça titllen d'acció criminal el que va passar a Vitòria dissabte

La federació del Barcelonès Oest, de la qual forma part el seguidor hospitalitzat, mostra la seva "perplexitat" pel fet que l'únic detingut sigui un aficionat blaugrana

Les penyes del Barça han aixecat la veu aquest dimecres pels fets ocorreguts a Vitòria el passat dissabte, quan un seguidor blaugrana de la penya Creu de Sant Jordi va acabar hospitalitzat després d'una greu agressió. La federació del Barcelonès Oest, de la qual forma part Creu de Sant Jordi, qualifica els fets previs al partit entre l'Alabès i el Barça com una " acció criminal" perfectament organitzada. L'organisme denuncia que el seguidor del Barça que va acabar amb un trau de 20 centímetres al cap per l'impacte amb barres de ferro i bats de beisbol va ser un " linxament" que podia "haver acabat amb la seva vida".

A més a més, expressen la " perplexitat" perquè cinc dies després dels fets l'únic detingut sigui un jove barcelonista que "va auxiliar" el seguidor "apallissat" per "cinc energúmens" amb barres de ferro i altres objectes.

La federació de penyes fa una crida a la "calma entre ambdues aficions" de cara a la propera final de Copa. 

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT