HOQUEI PATINS
Esports 26/09/2013

Una gran primera part permet a Espanya classificar-se per a les semifinals del Mundial d’Angola (5-3)

Els de Carlos Feriche jugaran demà les semifinals contra Xile (20.15 h, Teledeporte), que ha sorprès Itàlia amb un gol d'or polèmic

Jordi Graell

BarcelonaLa selecció espanyola d'hoquei patins s'ha classificat per a les semifinals del Mundial d'Angola després de superar França per 5-3. Després d'una gran primera part, en què els homes de Carlos Feriche han marxat al descans amb un clar 3-0 gràcies als gols de Marc Gual, de penal, Jordi Adroher i Jordi Bargalló, només començar la segona part Toni Pérez semblava que sentenciava el partit després de culminar una paret amb Enric Torner.

Tot i així, els francesos no s'han rendit i després de les dianes de Florent David, Omar Nedder i Wilfried Roux, contestades entremig per un nou gol de Bargalló, s'han situat a dos gols a sis minuts per al final. A més, França ha tingut fins a dues faltes directes, però com en una altra falta llançada a la primera part, ha topat amb un Sergi Fernández inexpugnable a pilota aturada, i posteriorment els francesos tampoc han sabut aprofitar una superioritat numèrica per blava a Pedro Gil.

Així, doncs, Espanya s'enfrontarà aquest divendres amb la sorprenent Xile, que ha eliminat Itàlia a la pròrroga per 1-2 amb un gol d'or de penal de Nico Fernández molt discutit pels italians, a partir de les 20.15 h (Teledeporte). L'altra semifinal la jugaran Argentina, que ha golejat el Brasil per 9-5, contra Portugal, que ha superat Moçambic (6-0).