Tenis
Esports 19/04/2011

Murray no jugarà finalment el Godó per les seves molèsties al colze

El segon màxim favorit per endur-se el Godó, Andy Murray, ha decidit no participar en el Comte de Godó un dia abans de debutar contra Juan Carlos Ferrero en segon ronda

O.march / D.jover
1 min
59è Torneig Godó

BarcelonaAndy Murray, el número 4 del món, ha decidit finalment no participar en el Comte de Godó-Open Banc Sabadell a causa de la lesió que pateix al braç i que es va fer al Masters 1000 de Montecarlo de la setmana passada. Les molèsties eren massa fortes i, per tant, el tenista escocès deixa òrfena la part baixa del quadre, i fa que es descarti la final somniada pels organitzadors entre ell i el gran favorit, el manacorí Rafa Nadal.

Amb la baixa de Murray, Juan Carlos Ferrero, que avui tornava a les pistes després de set mesos d'absència per lesió, s'huarà d'enfrontar a Mischa Zverev, substitut de l'escocès.

Un altre Top ten que han dit adéu aquest matí és el txec Tomas Berdych, que no ha arribat a jugar. Qui s'ha hagut de retirar a mig partit és el català Pere Riba, que està situat entre els setanta millors tenistes del món.

stats