TENNIS

Nadal està tip de les acusacions de dopatge: "Ho he deixat passar en el passat, però no ho faré més"

A partir d'ara el tenista manacorí denunciarà qualsevol informació que el vincul amb l'ús de substàncies dopants

Rafa Nadal ja està fart de les acusacions de dopatge que no paren d'arribar des de França. Durant la setmana passada, Roselyne Bachelot, exministra francesa va acusar en diverses ocasions al tenista manacorí d'haver-se dopat: " Se sap que la famosa lesió de Rafael Nadal , quan va estar parat set mesos, es deu en realitat a un control positiu" va dir en un programa de la televisió.

Bachelot va reiterar els seus atacs contra Nadal dies després, mostrant-se satisfeta per haver forçat al jugador manacorí a parlar del tema i defensar-se públicament.

Davant d'aquestes reiterades acusacions Rafa Nadal ha dit prou. Després de la victòria en segona ronda d'Indian Wells davant del luxemburguès Gilles Muller, ha decidit emprendre accions legals contra Bachelot i contra qualsevol que en el futur comenti quelcom similar: "Aquesta serà l'última vegada, ja que ho denunciaré. Estic cansat d'aquest tipus de coses. Ho vaig deixar passar en el passat però no ho faré més". A part ha aprofitat per agrair les mostres de suport rebudes per companys i aficionats.

Rafa Nadal no és l'únic esportista espanyol que ha vist embrutada la seva reputació pels mitjans francesos. A principis dels 90 Miguel Indurain va rebre acusacions similars quan va guanyar 5 Tours de França. Fernando Alonso o Iker Casillas han rebut també acusacions en els moments més dolços de les seves carreres i més recentment Pau Gasol ha vist posada en dubte la seva professionalitat després que Espanya eliminés a França en el darrer Eurobasket de 2015.

Més continguts de