Tenis
Esports 11/05/2014

Nadal s'adjudica el Masters 1000 de Madrid per la lesió de Nishikori

El japonès havia guanyat el primer set i dominava al segon quan ha començat a tenir molèsties a l'espatlla i rampes a la cama esquerra

Ara
1 min
Rafa Nadal, durant la final del Masters 1000 contra Nishikori / PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP

BarcelonaRafa Nadal s'ha adjudicat aquest diumenge el Masters 1000 de Madrid gràcies a la lesió del seu rival a la final, el japonès Kei Nishikori, que ha hagut de plegar abans d'hora per problemes a l'espatlla i rampes a la cama esquerra (2-6, 6-4, 3-0 i retirada).

El tenista nipó, guanyador del Godó ara fa quinze dies, s'havia plantat a la final de Madrid i també dominava el partit (6-2 i 4-2) quan ha començat a tenir problemes físics. Després de rebre assistència, Nishikori ha pogut continuar però ha perdut l'avantatge i ha cedit el segon set per 6-4. Mentre que a la tercera mànega ja no ha estat capaç de competir amb garanties i ha llançat la tovallola amb 3-0 en contra, quan s'havia jugat una hora i 42 minuts.

Aquest és el títol número do 63 de Nadal, el 27è categoria Masters i el tercer que aixeca aquest any després dels de Doha i Rio de Janeiro. A més a més, s'assegura mantenir el primer lloc del rànquing ATP abans del Roland Garros, que comença el proper 25 de maig.

stats