NATACIÓ
Esports 15/07/2019

La natació artística brinda la segona medalla a la delegació espanyola en el Mundial de Gwangju

Amb sis representants catalanes, Espanya ha guanyat la medalla de bronze en la rutina 'highlight'

Oriol Santos
1 min
La natació artística brinda la segona medalla a la delegació espanyola

BarcelonaL'equip espanyol s'ha penjat, aquest dilluns, la medalla de bronze en la rutina 'highlight' de natació artística, cosa que suposa el segon metall per a la delegació en aquest Mundial de Gwangju. El conjunt entrenat per Mayu Fujiki, amb sis catalanes, ha obtingut una puntuació de 91,1333 i ha quedat per darrere de l'equip ucraïnès (94,5000 punts) i l'italià (91,7333).

Meritxell Mas, Paula Ramírez, Abril Conesa, Berta Ferreras, Cecilia Jiménez i la capitana Ona Carbonell són les representants catalanes que formen part d'aquest equip espanyol.

Amb aquesta medalla, la líder de la natació artística espanyola, Ona Carbonell, ha guanyat la seva 22a medalla en cites mundialistes, la segona en l'edició coreana després de la de plata aconseguida en el solo tècnic. Aquest extraordinari registre la situa en la posició més alta del rànquing històric de medalles en mundials en la disciplina de natació artística, per davant d'Ishchenko. La nadadora russa, però, pot presumir de tenir-ne 19 d'or, mentre que la barcelonina només en té una.

stats