Natació
Esports 02/06/2011

Presentat el 32è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

El Ciutat de Barcelona, que se celebra aquest cap de setmana i que reunirà a diversos campions del món i d'Europa, serà l'última prova abans dels Mundials de natació que se celebraran a la Xina aquest estiu

Redacció
1 min

BarcelonaL’acte de presentació del 32è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona ha reunit els organitzadors i els principals nedadors espanyols, com ara Erika Villaécija, Alan Cabello, Mireia Belmonte, Merche Peris o Rafa Muñoz. Els presents han volgut ressaltar la importància del Ciutat de Barcelona com a prèvia de les grans competicions internacionals. Aquest any es disputarà el Mundial de Xanghai, l’any vinent els Jocs Olímpics de Londres i el 2013 el Campionat del Món de Barcelona.

I és que el 32è Trofeu Ciutat de Barcelona, que se celebrarà aquest cap de setmana i que reunirà a diversos campions del món i d'Europa, apareix com una prova fonamental en la preparació amb vista als Mundials que se celebraran a la Xina aquest estiu.

A més a més, el president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertran, ha destacat que el Gran Premi Internacional Ciutat de Barcelona és l’acte central del 90è aniversari de l'FCN: “No es pot imaginar una competició més important a casa nostra”, ha dit.

Els organitzadors han convidat als nedadors de la selecció espanyola i del CAR de Sant Cugat presents a la presentació a sentir-se “protagonistes”.

stats