Un nedador de Cadis es queda sol guardant un minut de silenci pels atemptats de Catalunya

L'organització del Mundial Masters de natació de Budapest havia negat a Fernando Álvarez fer un homenatge a les víctimes dels atacs de Barcelona i Cambrils

Un nedador del CN Cadis ha guardat un minut de silenci, en solitari, durant la prova dels 200 metres braça del Mundial Masters de natació que es disputa aquests dies a Budapest. Malgrat la negativa de l'organització d'homenatjar les víctimes dels atemptats viscuts a Barcelona i Cambrils, Fernando Álvarez ha respectat el minut de silenci i no ha començat la prova com la resta de competidors, sinó que s'ha esperat un minut per llançar-se a l'aigua. 

Álvarez, que s'ha quedat quiet en la posició de sortida, deixava d'aquesta forma en evidència la Federació Internacional de Natació (FINA), encarregada d'organitzar els mundials. Els organitzadors, molestos per la rebel·lia del nadador andalús, han decidit no tenir en compte el temps d'Álvarez ni difondre el vídeo de la seva participació. 

La Federació Internacional de Natació (FINA) diu que no va ser informada del minut del silenci. "Si es rebés una sol·licitud formal, la FINA, òbviament, hauria considerat immediatament el minut del silenci", ha dit dir en un comunicat.