TENIS
Esports 02/12/2014

Kei Nishikori confirma la seva presència al Barcelona Open Banc Sabadel 2015

El tennista japonès és l'actual campió i l'edició del 2015 serà la seva cinquena participació en el torneig

Ara
1 min
El japonès Kei Nishikori, en la passada edició del torneig / Barcelona Open Banc Sabadell

BarcelonaKei Nishikori, actualment cinquè millor jugador del rànquing mundial de tenis, ha confirmat la seva presencia en la edició del 2015 del torneig Barcelona Open Banc Sabadell, del qual n'és el vigent campió després de la victòria de l'any passat en la final davant el colombià Santiago Giraldo. El tennista japonès, que realitzarà la seva cinquena participació en el torneig, s'enfrontarà, entre d'altres, amb el vuit vegades guanyador del títol Rafa Nadal.

El japonès ha assegurat tenir moltes ganes de tornar a Barcelona per defensar el títol. "És un gran torneig, i m'encanta el tracte que en tots els anys que he anat allí m'ha donat la gent que col·labora en l'organització de l'esdeveniment”, ha afegit. El director del torneig, Albert Costa, també ha valorat la participació de Kei Nishikori, afirmant que és "un dels jugadors més brillants del circuit". "El seu enorme talent i gran joc contribuiran a l'èxit del torneig del proper any", ha conclòs el director de l'esdeveniment.

Nishikori ha guanyat aquest any 54 partits i només n'ha perdut 14, aixecant tres trofeus a més del Barcelona Open Banc Sabadell. El tennista japonès també ha estat present en les finals del Open d'Estats Units i de l'ATP World Tour a Londres i a les semifinals del Masters 1.000 de París.

stats