DECLARACIONS
Esports 14/02/2012

"Quan no es guanya, tot és més difícil"

Pep Guardiola està dolgut per les crítiques que ha rebut l'equip després de la derrota a Pamplona i defensa la impecable trajectòria del seu Barça durant tres anys. Alves compara Barcelona i Madrid.

Albert Solé
2 min
Pep Guardiola va respondre amb to seriós a les preguntes de la premsa durant la compareixença prèvia al partit d'avui.

BARCELONA.Pep Guardiola ahir no feia cara de prèvia de partit important de Champions. Estava seriós i reflexiu i, sense dir-ho directament, un pèl dolgut amb les crítiques rebudes després de la derrota al Reyno de Navarra. El tècnic va acceptar amb amarga naturalitat que se li retregui l'alineació, però va contraatacar: "L'únic poder que tinc és escollir els jugadors. Tinc moltes dades, informacions que vosaltres [la premsa] no teniu, i faig impecablement la meva feina. Hi ha moltes raons de pes per decidir, per això em paguen. Ho he fet molts cops, això de deixar gent important fora de l'equip, però quan es guanyava no es deia res", explicava ahir el tècnic blaugrana.

El tècnic de Santpedor és conscient d'aquest aire de pessimisme que hi ha a Barcelona després d'haver quasi enterrat la Lliga a Pamplona. "No hem llençat la Lliga. Però ja sabem que, encara que s'hagin guanyat moltes coses, quan no es guanya es viuen moments difícils -afirmava-. Jugant amb perfecció absoluta, cada any ens ha tocat anar a guanyar la Lliga al Bernabéu", afegia el tècnic, que no va estalviar-se una crítica indirecta cap als seus jugadors per la mala primera part de dissabte: "La nostra història marca que amb 45 minuts bons a Pamplona no n'hi ha prou per guanyar. Et calen 90 minuts. No pots dependre de l'atzar. Hem de jugar millor. Així és com ho entenc jo la meva feina, i és el que ens ha dut fins aquí".

Dani Alves, optimista

"La diferència de punts a la Lliga és irrellevant a la Champions", afirmava ahir Dani Alves. El lateral brasiler admetia: "Es fa estrany viure aquests dies, tenint en compte que normalment guanyàvem". Però va recordar: "El Madrid és molt automotivador, al 200%, però nosaltres, pel que conec i he vist, som més pessimistes i ens costa motivar-nos sols".

stats