Tenis
Esports 06/06/2019

Novak Djokovic accedeix amb solvència a les semifinals de Roland Garros

El tenista serbi torna a les semifinals del torneig francès dos anys després

ParísEl serbi Novak Djokovic tornarà a jugar les semifinals de Roland Garros després de derrotar l'alemany Alexander Zverev per 7-5, 6-2 i 6-2 en dues hores i 9 minuts, de manera que s'enfrontarà a l'austríac Dominic Thiem.

Seran les novenes semifinals que disputi el serbi a Roland Garros i les 35enes en un Grand Slam. Zverev, que aspirava a classificar-s'hi per primera vegada, ha disposat d'opcions per apuntar-se el primer set, però després de sis jocs consecutius de Djokovic, el serbi s'ha apuntat la primera mànega.

Fins aquí ha arribat la resistència del tenista d'origen alemany, que portava sis hores més a la pista que el seu rival i que venia de guanyar el torneig de Ginebra sense descans. Des de la derrota que va patir a quarts de final de Roland Garros l'any passat contra l'italià Marco Cecchinato, el serbi no ha perdut cap partit en Grand Slam i ja encadena 26 victòries.

Djokovic aspira a encadenar els quatre grans consecutius –en dues temporades diferents– per segona vegada en la seva carrera.