HOQUEI PATINS
Esports 15/02/2014

El derbi altpenedesenc entre Noia i Vilafranca, duel més destacat de la 18a jornada de l’OK Lliga

Aquest cap de setmana també es disputa la Copa de la Reina a Lloret, amb les semifinals entre Manlleu i Palau de Plegamans i entre Voltregà i Vilanova

Jordi Graell
1 min

BarcelonaDesprés de la victòria del Barça per 5-1 contra el Muralla Òptica Blanes del passat dijous, aquest dissabte continua la divuitena jornada de l’OK Lliga amb el duel entre Moritz Vendrell i Voltregà com a partit més destacat, dos equips que busquen mirar cap a amunt un cop han pràcticament superat el tram més dur del campionat. Tot i així, el plat fort de la jornada es jugarà aquest diumenge amb el derbi altpenedesenc entre el Noia Freixenet i el Vilafranca Capital del Vi.

Així doncs, el calendari d’aquesta jornada 18 és el següent:

Dissabte 15 de febrer

- Cerceda- Lloret

- Liceo- Tordera

- Vic- Calafell Tot l’Any

- Moritz Vendrell- Voltregà

Diumenge 16 de febrer

- ICG Software Lleida- Monbus Igualada

- Reus Deportiu- Vilanova

- Noia Freixenet- Vilafranca Capital del Vi

Entra en joc la Copa de la Reina

Aquest dissabte també arrenca la Copa de la Reina, que en aquesta edició es disputarà a Lloret de Mar. A les 16:30 h es jugarà la primera semifinal entre dos equips debutants a la competició, el Manlleu i el Palau de Plegamans, mentre que a partir de les 18:30 h s’enfrontaran dos conjunts que ja saben que és guanyar el títol, el Voltregà i el Vilanova. La final serà aquest diumenge a les 13:00 h, en directe per la web d’Esport 3.

stats