MUNDIAL NATACIÓ
Esports 19/07/2017

Ona Carbonell, medalla de plata en solo lliure

La catalana suma la 20a medalla en un Mundial i iguala el registre de metalls que va aconseguir Gemma Mengual

Nuria García
1 min
Ona Carbonell, medalla de plata en solo lliure

BarcelonaOna Carbonell segueix fent història en la natació sincronitzada. La nedadora catalana ha aconseguit aquest dimecres la segona medalla de plata en el Mundial de Budapest, aquest cop en la modalitat de solo lliure, després de la també plata que es va penjar en la prova de solo tècnic.

Carbonell, que va ser bronze a Kazan, en l'últim Mundial, ha aconseguir millorar la seva puntuació i ha escalat una posició, amb la qual cosa ha evidenciat que està en un moment molt dolç de la seva carrera professional. La catalana ha interpretat a l'aigua la història de desamor 'Padam padam', d'Édith Piaf, i aquesta coreografia li ha valgut 95.0333 punts.

Amb aquesta medalla, Carbonell iguala les medalles que va aconseguir Gemma Mengual en els Mundials. Mengual va aconseguir 20 medalles en quatre Mundials, mentre que Carbonell les ha aconseguit en sis.

La medalla d'or ha sigut per a la russa Svetlana Kolesnixenko (96.1333), que cal recordar que debutava com a solista en aquest Mundial, mentre que la medalla de bronze ha sigut per a l'ucraïnesa Anna Voloixyna (93.3000).

stats