Futbol Català
Esports 01/11/2011

L'entrenador del Llagostera creu que el seu equip "ha de millorar el nivell" per guanyar partits

Oriol Alsina considera que el doble duel consecutiu fora de casa que haurà de viure la seva plantilla en les properes dues jornades serà determinant

àngel Garreta
2 min

LlagosteraAnalitzant el partit davant l'Huracán del passat dissabte, el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, destacava que "en defensa vam estar molt bé i només ens van crear una ocasió al final del partit. El seu gol ve precedit d'un error nostre a la sortida del central i després tenim la mala sort que el seu xut va rebotar en un jugador nostre. La feina restant la vam resoldre amb encert". El tècnic afegeix que "ens vam refer, vam intentar crear joc davant un rival ben posat i vam arriscar".

Repassant els seus futbolistes, Alsina creu que "alguns van estar a un gran nivell. Eloi, per exemple, va fer una gran primera part, la millor d'aquesta temporada. Però tres o quatre no van estar gaire afortunats. I per guanyar un partit més jugadors han d'estar a un gran nivell". El tècnic no entén com no es va xiular falta a la jugada de la lesió de Virgili: "Si en una acció així no s'assenyala... En canvi a nosaltres ens en van xiular en contra tres o quatre vora l'àrea molt menys clares. No obstant, millor no parlar dels àrbitres".

El pitjor que va viure el Llagostera dissabte a la tarda va ser la lesió del seu davanter centre. "Pot ser que tingui un trencament d'isquiotibials i això vol dir tres o quatre setmanes de baixa, just ara que estava agafant la forma. No estem tenim sort amb les lesions. Barón i Diego Rangel, dos jugadors amb gran experiència a la Segona B, també en tenen per un mes, però s'ha de seguir endavant", afirma Alsina. Ara el conjunt blaugrana afronta dos desplacaments seguits a fora, Manacor i Lleida. El tècnic vol "ser optimista. Fins ara lluny de casa només hem fet un punt i el nostre rendiment gairebé no ha pugut ser pitjor... Espero que diumenge, contra un equip de la nostra lliga, millorem".

stats