Futbol Català
Esports 24/04/2012

El tècnic del Llagostera creu que "si sumem sis punts, tenim possibilitats de promoció d'ascens"

L'equip gironí, que no disputarà la darrera jornada per haver quedat emparellat amb el retirat Sporting Maonès, només té dos duels reals fins acabar la lliga

Ara
1 min

LlagosteraEn la seva primera temporada a Segona B, el Llagostera és un dels equips catalans que lluita per obtenir un bitllet de promoció d'ascens a Segona A un cop acabi la temporada. Per intentar assolir aquest objectiu històric, l'equip presidit per Isabel Tarragó i entrenat per Oriol Alsina haurà de fer molt bon paper en els dos partits que li resten per jugar. El darrer, contra el retirat Maonès, ja ha quedat decretat com a victòria. Uns punts que ja sumen en l'actual classificació.

El positiu empat al camp de l'Oriola va ser definit pel tècnic com fruit d'un partit enorme, Alsina va explicar que l'equip tenia"quatre baixes importants i alguns jugadors sense estar al cent per cent físicament" però que tot i això "altra vegada tothom va donar la cara. Un cop més, em sento molt orgullós dels meus jugadors". A falta de dos partits, és hora de començar a fer números: "ens queden sis punts per jugar i anirem a totes", indica el tècnic, qui creu que "si els sumem tenim moltíssimes possibilitats de jugar la promoció. Això si, anirem pas a pas. Com sempre. El primer objectiu serà guanyar disstabte al València Mestalla. Necessitem que el camp sigui una olla a pressió!"

stats