Esports 16/02/2017

Pablo Piatti podrà jugar al Santiago Bernabéu

Els serveis mèdics permeten que l'argentí jugui amb un casc que li protegeixi una fissura cranial

Roger Requena
1 min
Pablo Piatti i Hernán Pérez, amb sengles proteccions al cap

Sant Adrià del BesòsL'extrem argentí Pablo Piatti podrà ser al Santiago Bernabéu si així ho considera el tècnic espanyolista, Quique Sánchez Flores. El neuròleg de l'entitat, en consonància amb els serveis mèdics, ha donat aquest dijous la seva aprovació a l'alineació de l'extrem sempre que porti una protecció a la zona afectada.

Piatti lluirà un casc, un element que ha utilitzat els últims dies, per protegir la fissura de l'os temporal del crani que va patir contra el Màlaga de resultes d'un xoc amb Ontiveros que el va obligar a perdre's el duel amb la Reial Societat. Malgrat que va poder completar el partit a la Rosaleda, l'argentí es va ressentir del cop uns minuts després del partit i els controls mèdics a què s'ha vist sotmès recomanaven un període de precaució.

Aquest dijous Piatti ha participat amb normalitat en la sessió d'entrenament suau amb la resta de companys. Així doncs, Hernán Pérez i Piatti, o "Batman i Robin", com els va batejar el jugador paraguaià, tenen llum verda per ser al Bernabéu lluint tots dos una protecció facial.

stats