Tenis taula
Esports 10/10/2013

El 'palista' català Josep Anton aspira a guanyar el premi al millor truc de tenis de taula

La Federació Internacional organitza un concurs 'online' que guanyarà el participant que obtingui més visites al seu truc, gravat i penjat a YouTube

Martí Molina
1 min

BarcelonaJosep Anton, jugador de tenis de taula català de la UE Sant Cugat (Primera Nacional), és un dels participants que aspira a guanyar el premi al millor truc de l'any de tenis de taula. El jugador participa en un concurs 'online' que ha organitzat la Federació Internacional de Tenis de Taula, que busca l'esportista amb més habilitats amb la pala.

Els participants han de gravar un vídeo de menys de dos minuts amb el seu truc i penjar-lo a YouTube. Els cinc participants que obtinguin més visites a nivell mundial passaran a la fase final. Entre ells s'escollirà el guanyador, amb el truc més espectacular, que guanyarà un viatge a Dubai per veure les finals del Mundial de Tenis de Taula.

Josep Anton ha penjat tres vídeos a YouTube ensenyant els seus trucs:

-En el primer pica la pilota amb tant d'efecte que és capaç de fer un gir de 90 graus i fer carambola

-Al segon també fa carambola, però abans ha fet rebotar la pilota a una pala situada sobre la taula

-En l'últim, durant un partit fictici, recull una pilota gairebé a terra i és capaç de fer un punt a favor seu, fent-la botar a la creueta

El termini per votar finalitza aquest 25 d'octubre, quan es coneixeran els cinc classificats per a la ronda definitiva. El vencedor es coneixerà el 6 de novembre.

stats