Waterpolo
Esports 14/05/2011

Pas de gegant del Club Natació Atlètic-Barceloneta (11-10) per a la sisena Lliga consecutiva

El Club Natació Atlètic-Barceloneta ha aconseguit una victòria al segon partit de la final de la Divisió d'Honor que aquest diumenge podria donar-li la seva sisena Lliga consecutiva

Redacció
1 min
Fran Fernández.

BarcelonaEl Club Natació Atlètic-Barceloneta ha aconseguit una importantíssima victòria al segon partit de la final de la Divisió d'Honor masculina de waterpolo que aquest diumenge podria donar-li la seva sisena Lliga consecutiva.

Els de Santi Fernández s'han imposat al CN Barcelona per un ajustat 11-10 en un partit molt emocionant amb alternatives al marcador que ha tingut a Fran Fernández com a màxim anotador amb cinc dianes.

El tercer partit de la sèrie, que podria ser el definitiu, es disputarà aquest diumenge a Sant Sebastià (13 hores, Teledeporte).

CN Atlètic-Barceloneta, 11: Dani Pinedo, Josip Vrlic (1), David Martín (1), Aleksandar Ciric, Albert Español, Marc Minguell (2), Blagoje Ivovic, Adrià Delgado, Xavi Vallés, Fran Fernández (5), Marc Roca (2), Rubén De Lera i Albert Fandos.

CN Barcelona, 10: Iñaki Aguilar, Ramón Díaz, Gerard Reixach, José Javier Bustos, Robert Maitland (3), Balasz Sziranyi, Joel Esteller (3), Jose Rodríguez, Iván Pérez (2), Pere Estrany, Blai Mallarach (1), Tomas Bruder (1) i Daniel Sullá.

stats