Futbol Català
Esports 09/01/2012

L'entrenador de l'Europa creu que "qui pensi que dins el vestuari em fan el llit, no sap de futbol"

El tècnic escapulat va demanar el suport de tothom per superar la mala ratxa

àngel Garreta
2 min
El tècnic escapulat durant el partit contra el Vilafranca

BarcelonaDes del triomf per 0-1 davant el Vilanova el dia 2 d'octubre de l'any passat, l'Europa només ha tornat a tastar una vegada la victòria. Va ser el 30 de novembre, al Nou Sardenya, en què va derrotar per 3-1 el Santboià. Pel camí, set derrotes, tres empats i un partit pendent de resoldre aquest dijous (21.00 h) contra el Masnou, amb 0-0 al descans.

En l'estrena de l'any 2012, l'equip gracienc va tornar a caure derrotat a casa, i a la finalització de l'encontre, Pedro Dólera va oferir una de les rodes de premsa més llargues que es recorden d'un entrenador a l'estadi europeista en els darrers anys. Després de gairebé vint minuts de compareixença, el tècnic va afirmar de forma contundent que comptava amb el suport de la directiva i dels jugadors. "La pilota no entra i els partits s'escapen per detalls. Si el problema fos jo, que no m'assabento de què va la pel·lícula o veig que la gent no dóna resposta als entrenaments, ja no seria aquí", va sentenciar el preparador escapulat davant una nombrosa presència de periodistes.

Dólera creu que "necessitem el suport de tothom. Quan l'equip anava molt bé a les sis primeres jornades, vaig dir que arribarien moments dolents, i era quan calia ser al costat de l'Europa. El moment és ara. No hi ha cap problema dins el vestuari, ni els jugadors m'estan fent el llit, ni problemes entrenador-directiva ni directiva-jugadors. Qui digui o pensi això, no sap de futbol. S'accepta la crítica, és normal i lògica, només cal mirar la classificació! És evident que no som on toca, però toca remar en la mateixa direcció".

Pel tècnic de l'Europa és clar "el suport de la majoria de l'afició". Dólera considera que només "quatre gats" li criden que marxi, que la resta de l'afició "s'engresca i anima" en determinats moments del partit. "Només cal veure com han cridat les penyes quan amb una arribada o un córner hem creat unes quantes petites sensacions. És aquest el camí a seguir, i necessitem això per sortir d'aquesta situació", ha afirmat l'entrenador.

stats