Futbol Català
Esports 08/02/2012

La Federació i els clubs afectats pels ajornaments es feliciten per l'actuació en la previsió del mal temps

El pla de la FCF va ser àgil i va evitar desplaçaments innecessaris o problemes logístics

Ara
1 min
La neu va obligar a deixar sense jugar molts equips

BarcelonaLa Federació Catalana de Futbol va actuar d'ofici el passat 3 de febrer per tal d'ajornar un total de 852 partits de futbol entre els decretats per l'estament federatiu i els que van demanar els propis clubs afectats. El temporal que afecta Catalunya, principalment en precipitacions de neu, va obligar la FCF a modificar l'agenda esportiva del cap de setmana i evitar mals majors.

D'aquesta manera, es va crear una comissió per valorar l'estat dels diferents terrenys de joc i l'accés per carretera i tren. Repartint la xifra de partits ajornats per províncies, a Barcelona no es van disputar 386 partits. A Lleida 159, a Girona 146 i a Tarragona 105. Els 46 partits restants fins arribar a la xifra de 852 corresponen a la disciplina de futbol sala. Els clubs afectats han coincidit en l'efectivitat del dispositiu logístic de la Federació.

En alerta per la propera jornada

Amb tot el territori encara afectat per l'onada siberiana, la Federació no descarta haver d'actuar novament amb previsió pel proper cap de setmana. Mentrestant, proposa les dates del dissabte 18 i el diumenge 19 de febrer com a dies per a disputar els partits ja ajornats. Al calendari de les diferents competicions territorials i de base aquests dos dies estan marcats com jornada de descans i podrien ser aprofitats per posar les classificacions al dia.

stats