Futbol Català
Esports 17/10/2011

El Tàrrega no té aturador a Primera Catalana

L'equip blaugrana és l'únic dels dos grups que ho ha guanyat tot

àngel Garreta
1 min
El públic del Tàrrega viu un inici de lliga ideal

BarcelonaL'inici de lliga que està protagonitzant el Tàrrega és espectacular. Disputades sis jornades al campionat de lliga de Primera Catalana, l'equip blaugrana va derrotar aquest cap de setmana l'Igualada per 3-1, aconseguint un ple de victòries (sis de sis possibles), xifra que supera el rècord de l'entitat –amb cinc consecutives– de l'any 1960.

De fet, l'equip lleidatà és l'únic club català entre Primera Divisió i Primera Catalana que, després de sis jornades, ho ha guanyat absolutament tot. Amb aquest balanç inicial, el Tàrrega aspira enguany a no deixar escapar un ascens que la temporada passada va tenir a tocar. En una recta final de campionat ajustat, els blaugranes van quedar a mans de la trajectòria de la Montanyesa a la promoció d'ascens a Segona B –amb presència inclosa de seguidors del club de l'Urgell a Nou Barris en el partit decisiu.

Enguany una plaça per pujar de categoria està més cara que mai amb la reforma esportiva de la Federació Catalana de Futbol, on només el campió de cada grup de Primera Catalana puja de forma directa i el segon promociona amb l'altre segon de grup. De moment, el camí inicial del Tàrrega és amb pas ferm cap al títol.

stats