LIGA ADELANTE
Esports 22/02/2015

El Sabadell toca fons i cau al camp de la Ponferradina (3-0)

L'equip arlequinat gairebé no ha creat ocasions de perill i ha acabat amb un home menys

Hildalgo, del Sabadell, en acció al camp de la Ponferradina

BarcelonaEl Sabadell seguirà cuer una setmana més. L'equip arlequinat ha perdut oferint una imatge pobre al camp de la Ponferradina (3-0) i deixa passar un altre tren en la seva lluita per evitar el descens. En el segon partit de Juan Carlos Mandià com a tècnic del Sabadell, l'equip vallesà ha començat fort, amb un bon xut de Gato als dos minuts, però de mica en mica la Ponferradina ha imposat el seu joc.

La defensa arlequinada ha patit molt per aturar els atacs de la Ponferradina i Pablo Infante ha marcat el primer gol als 17 minuts. Poc després, el veterà autor del primer gol s'ha marxat lesionat, però el Sabadell ha seguit sense poder connectar amb el seu davanter, Aníbal. Una internada de Clerc abans del descans ha estat una de les poques aproximacions arlequinades. Tete i Acorán, en canvi, han donat molta feina a la defensa catalana.

A la segona part, el Sabadell ha seguit sense crear perill. Mandiá ha donat entrada a Riau per Clerc, i el japonès Sotan ha tingut una ocasió poc clara, però la Ponferradina ha seguit dominant, i ha fallat dues ocasions clares abans del gol d'Acorán. En els darrers minuts, la 'Ponfe' ha marcat el tercer, gràcies a Sobrino, quan el Sabadell ja s'havia quedat amb 10 homes per la vermella a Martí Crespí.