Esports 25/08/2019

Gallego: "Ens falta per estar al nivell que volem, però veurem un gran Espanyol"

El tècnic recorda que han prioritzat la pretemporada per estar a la fase de grups de l'Europa League

Roger Requena
2 min
Una fragilitat que comença als laterals

BarcelonaAl tècnic de l'Espanyol, David Gallego, no l'ha preocupat gaire que el seu equip només hagi sigut capaç de completar un xut entre pals en l'empat contra l'Alabès (0-0). "L’equip ho vol i ho intenta, estem en un procés. Ens falta per estar al nivell que volem. Aquest equip creixerà molt, veurem un gran Espanyol". Gallego ha qualificat de "just" l'empat a Mendizorrotza i ha recordat que si encara no es veu la millor versió del seu equip és perquè els pesen les prèvies europees. "Ens falta entrenament. Tenim marcat un camí, tinc molt clara l’evolució que hem de fer. El fet de puntuar i anar sumant farà que anem creixent. Des del cos tècnic tenim molt clar quin és el procés que s'ha de seguir".

Gallego ha insistit que han preparat l'inici de curs tenint en compte que el primer gran objectiu és estar a la fase de grups de l'Europa League. "Hem prioritzat arribar a la pretemporada en bones condicions per arribar a la prèvia. Encara no som a Europa. Tenim una plantilla àmplia, ara descansarem i estic segur que arribarem bé a dijous, quan tenim una final decisiva".

El tècnic de Súria ha elogiat el debut de Corchia: "Consideràvem que necessitàvem cames fresques. Sabíem de la velocitat de l’Alabès. Sabíem que compliria. Ve de fer la pretemporada amb el Sevilla. Javi López venia cansat de dijous. El que li demanàvem tàcticament ha respost força bé". L'entrenador de l'Espanyol també s'ha referit a la bona actuació de Diego López: "Al tram final ha salvat una situació d’estratègia i una desgràcia, una patinada d’un jugador. Per això tenim aquest porter. Un porter ha de donar punts. Ell en dona".

stats