ESPANYOL
Esports 22/08/2011

La pressió d'Osvaldo per marxar de l'Espanyol obté els seus fruits

Després de no entrenar-se durant la setmana passada i fer un viatge llampec a Itàlia sense el permís del club, Dani Osvaldo podria segellar avui el seu traspàs al Roma per 15 milions fixos i 3 de variables.

Martí Molina
2 min
El davanter argentí Dani Osvaldo (al centre) ha guanyat el pols i ha aconseguit que l'Espanyol el traspassi aquest estiu.

Barcelona.Ja fa uns dies que Dani Osvaldo va prendre la decisió d'abandonar l'Espanyol aquest estiu i avui es podria tancar definitivament la seva sortida del club blanc-i-blau. Després d'un intent fallit de fitxar per l'Atlètic de Madrid, la destinació del davanter argentí serà el Roma, que pagaria pel seu traspàs uns 15 milions d'euros fixos més uns 3 de variables. L'operació ja estaria del tot tancada i només quedaria pendent redactar els contractes i firmar-los.

L'Espanyol no volia desprendre's de Dani Osvaldo. O en tot cas no ho volia fer per menys de 20 milions d'euros. Però la pressió del jugador per abandonar Cornellà-El Prat ha obtingut els seus fruits. L'argentí no es va entrenar amb els seus companys durant tota la setmana passada i, fins i tot, va fer un viatge llampec a Itàlia sense el permís del club. Tot plegat va fer que la directiva blanc-i-blava no tingués més remei que acceptar desprendre's del seu pitxitxi quan només falta una setmana i mitja perquè es tanqui el mercat de fitxatges.

En un principi la destinació del davanter havia de ser l'Atlètic de Madrid. El conjunt matalasser havia arribat a un acord amb la directiva espanyolista per al seu traspàs (uns 17 milions comptant la quantitat fixa i la variable). Però a última hora no van presentar unes garan ties de pagament prou satisfactò ries i l'acord se'n va anar en orris.

El Roma ja havia mostrat interès per Osvaldo, però la primera oferta no satisfeia el club blanc-i-blau. Tot i que la quantitat total era semblant a la de l'Atlètic de Madrid, les varia bles eren de difícil compliment -es basaven en títols-. En canvi, en aquesta segona proposta s'ha millorat la quantitat econòmica (de 13,5 milions a 15) i s'han establert unes variables més assequibles.

El davanter també ha decidit renunciar a la comissió del 15% que li pertocaria pel seu traspàs -ja ho havia fet amb la proposta de l'Atlètic de Madrid-, i l'Espanyol ja hauria acceptat les garanties de pagament del conjunt italià. Si avui es fa ofi cial el fitxatge, demà serà presentat com a nou jugador giallorosso .

stats