Futbol Català
Esports 03/12/2011

Badalona i Lleida afronten el duel de les urgències

El partit català de la jornada a Segona B repeteix el mateix encontre que els dos equips van jugar dimecres en el partit de tornada de la Copa Federació

Redacció
1 min
Emili Vicente mira al futur amb optimisme

BarcelonaGairebé cada jornada hi ha un duel català al grup tercer de Segona B. Aquest cap de setmana el Camp del Centenari tornarà a viure un Badalona-Lleida, igual que a mitja setmana. En aquesta ocasió la Copa Federació deixarà pas a la lliga, on tots dos equips estan a la zona mitja de la classificació. Els badalonins amb pressió per estar a dalt de tot i els de la Terra Ferma vivint amb una constant suma de baixes i altes dins la seva infermeria.

El primer partit amb presència catalana es jugarà dissabte a Llagostera. L'equip gironí posarà a prova la seva bona ratxa davant un dels equips més potents del grup, l'Oriola, actual tercer classificat. L'Hospitalet rebrà al seu estadi un equip amb problemes econòmics i immers en la zona de descens, l'Sporting Maonès. La tarda de diumenge quedarà reservada al desplaçament del Sant Andreu a Gandia i a la visita de l'Olímpic de Xàtiva al Baix Camp per jugar contra el Reus.

LA JORNADA DELS EQUIPS CATALANS

LLAGOSTERA - ORIOLA

Dissabte 3 de desembre · 16:30 hores

BADALONA - LLEIDA

Diumenge 4 de desembre · 12 hores

L'HOSPITALET - SPORTING MAONÈS

Diumenge 4 de desembre · 12 hores

GANDIA - SANT ANDREU

Diumenge 4 de desembre · 16:30 hores

REUS - OLÍMPIC

Diumenge 4 de desembre · 17 hores

stats