Futbol Català
Esports 04/02/2012

La jornada número 23 a Segona B dirà adéu definitivament a l'Sporting Maonès

L'equip balear no es presentarà a jugar el seu partit per segona setmana seguida i la Federació Espanyola el situarà cuer de la lliga i certificarà el descens a Tercera

Redacció
1 min
El Maonès en el partit contra L'Hospitalet a la Feixa Llarga

BarcelonaEl València Mestalla no rebrà aquest cap de setmana la visita de l'Sporting Maonès, que sumarà amb aquesta dues jornades seguides sense presentar-se a competir. Reglament en mà, la Federació Espanyol retirarà l'equip de la competició i a partir de la jornada 24 hi haurà un club per setmana que descansarà a la força -sumant automàticament els teòrics punts a disputar contra l'Sporting- i la lliga quedarà amb 19 equips en competició i el conjunt balear matemàticament cuer i descendit.

En clau catalana, el gran duel de la jornada el disputaran els dos equips del principat més ben classificats. A la Feixa Llarga L'Hospitalet rebrà al Reus diumenge a la tarda. Tots dos equips passen per una mala ratxa de resultats i voldran posar a prova la seva capacitat de reacció en aquest duel directe. Per la seva banda, el Sant Andreu afronta el difícil repte de derrotar un gairebé intractable líder de la categoria, l'Atlètic Balears. A terres gironines, el Llagostera rebrà la visita del Mallorca B. Amb un altre balear es veurà les cares el Badalona, en aquesta ocasió a domicili contra el Manacor. El Lleida jugarà a casa contra l'Andorra.

LA JORNADA DELS EQUIPS CATALANS

SANT ANDREU - ATLÈTIC BALEARS

Diumenge 5 de febrer · 12 hores

LLAGOSTERA - MALLORCA B

Diumenge 5 de febrer · 12 hores

MANACOR - BADALONA

Diumenge 5 de febrer · 12 hores

LLEIDA - ANDORRA

Diumenge 5 de febrer · 17 hores

L'HOSPITALET - REUS

Diumenge 5 de febrer · 17 hores

stats