BARÇA
Esports 03/07/2014

Puyol: "Luis Suárez és un grandíssim davanter, molt difícil de marcar"

L'adjunt d'Andoni Zubizarreta diu que el Barça ja té grans centrals i que cal confiar en la secretaria tècnica del club

Efe
1 min
Carles Puyol, durant el seu comiat com a capità del Barça / LLUÍS GENÉ / AFP PHOTO

BarcelonaCarles Puyol ha lloat avui a Andorra les qualitats del davanter uruguaià Luis Suárez, pel qual està interessat el club blaugrana per reforçar la plantilla la propera temporada. "Luis Suárez és un grandíssim davanter. He jugat contra ell i és molt difícil de marcar. Ja veurem què és el que passa", ha indicat Puyol, que ha participat a Andorra en un campus esportiu de estiu.

L'exinternacional barcelonista, que va anunciar la seva retirada al final de la temporada passada, tot i que seguirà al club com a adjunt d'Andoni Zubizarreta en la direcció esportiva, ha defensat als actuals centrals de l'equip blaugrana en afirmar que "el Barcelona ja té molt bons centrals. Mascherano, Piqué i Bartra són bons centrals", ha apuntat.

Sobre els possibles reforços en aquesta posició, Puyol ha comentat que no és fàcil trobar jugadors que s'adaptin al "perfil que requereix un equip com el Barça. Cal deixar treballar Zubi i al seu equip".

El blaugrana també ha repassat el Mundial de Brasil i ha comentat que la derrota de la selecció espanyola contra Holanda va ser un "resultat molt dur" que no va ser reflex del partit, ja que la primera part va ser bona. Sobre Leo Messi, l'excapità del Barça ha assegurat que "s'ha discutit el seu rendiment aquest any perquè ens té acostumats a marcar setanta gols. No té lògica dubtar d'ell. És el millor del món", ha sentenciat.

stats