MUNDIAL 2014
Esports 13/07/2014

Puyol: "M'agradaria donar la copa als meus amics, Mascherano i Messi"

El català admet que acabar la seva carrera donant la copa del Mundial és "tot un somni"

Ara
1 min
Puyol, amb la model Giselle Bundchen

BarcelonaCarles Puyol serà l'encarregat de donar el trofeu de campions als guanyadors de la final del Mundial, en representació de la darrera campiona, Espanya. Puyol, que farà la mateixa tasca que va fer ara fa quatre anys Cannavaro, ha parlat amb els mitjans oficials de la FIFA, afirmant que "poder donar la copa és tot un honor. Mai hauria pogut imaginar una carrera així, mai hauria pogut pensar que en el meu darrer acte com a futbolista seria donar la copa d'un Mundial. He estat prou afortunat per guanyar la copa, però encara sento nervis per haver de sortir a un estadi ple".

Puyol ha explicat que la FIFA li va demanar donar la copa abans del partit inaugural, i que "quan torni la Copa pensaré en la final del 2010. No deixes de ser campió pel fet que ara arribi un nou equip. Espanya sempre portarà una estrella a la seva samarreta". Preguntat sobre aquest Mundial, Puyol ha dit que "només en el partit Brasil-Alemanya he vist una gran diferència. No esperava veure Costa Rica arribar tant lluny. Colòmbia no ha estat una sorpresa, malgrat la baixa de Falcao és un gran equip. El jugador que m'ha sorprès més és James Rodríguez".

El català ha dit que "he jugat al Barça i Espanya, dos equips que han agradat i deixat un llegat" i acaba afirmant que "no dono suport a Alemanya o l'Argentina. Dono suport als meus amics, i els meus amics són Mascherano i Messi".

stats