Esports 24/09/2011

Els quatre catalans de Segona juguen els seus partits avui

Marcel Sanromà
1 min

Barcelona.Els quatre equips catalans de Segona Divisió juguen aquesta tarda (Girona, Nàstic i Barça B a les 18 h i Sabadell a les 16 h) i tots a casa, però tenen diferents necessitats a la classificació.

Girona i Nàstic encara no saben què és guanyar en aquesta temporada 2011/12 i, després de quatre partits, flirtegen amb el descens. Els gironins intentaran aconseguir el primer triomf contra el Las Palmas, que es troba tocat per les lesions però amb més confiança que els de Montilivi. Els de Raül Agné recuperen Gaizka Saizar per mirar de millorar el bagatge golejador. El Nou Estadi viurà el xoc entre Nàstic i Osca, un rival que es troba en una situació igualment crítica i que tampoc coneix encara la victòria.

A l'altre extrem hi ha el Sabadell de Lluís Carreras, que tot i l'ensopegada a Riazor manté les bones sensacions i contra l'Hèrcules té una gran oportunitat de mantenir el seu cartell d'equip revelació en l'inici de Lliga. Tot i això, els alacantins seran un rival dur, i després de vèncer el Barça B divendres passat voldran reafirmar la seva candidatura a l'ascens.

Precisament el filial blaugrana es troba en un punt mig. Després de la derrota a Alacant i de sumar-ne dues de seguides, vol recuperar el bon camí contra un Recreativo perillós que acumula dos triomfs consecutius.

stats