Rubi: "Ha sigut el partit més rodó que hem fet en tota la temporada"

El tècnic insisteix que no calia canviar res després dels últims empats

Rubi té molt clar que l'Espanyol no abaixarà els braços abans d'hora. El tècnic blanc-i-blau ha qualificat el triomf contra l'Atlètic (3-0) d'"un dels tres o quatre millors partits de tot l'any, fins i tot el més rodó". Rubi ha explicat que l'Espanyol "ha anat creixent durant el partit": "L'1-0 hi ha ajudat molt i l'equip ha fet una segona part fantàstica. No és fàcil fer això cada dia, però és la idea que té l'equip".

El preparador espanyolista ha comentat que el 3-0 ha sigut el premi a l'esforç dels últims partits: "No és fàcil avançar-se tants cops en el marcador. Hem sigut capaços de continuar empenyent amunt. No s'ha hagut de retocar res, perquè no hi havia res a canviar", ha afegit. El tècnic ha celebrat "acabar el curs amb aquestes sensacions" i ara vol "aprofitar al màxim la il·lusió" que tenen "fins a l'últim dia". "Tenim un equip que ha crescut i que ha sortit del sotrac creient en el que feia. Vam dir que no ens entregaríem. Tampoc hem d'infravalorar els nostres rivals", ha exposat. 

Preguntat per la possibilitat d'accedir a Europa, Rubi ha deixat clar que "la cosa més important és no desviar-se del partit a partit". "Sempre hem parlat d'arribar com més amunt millor. Nosaltres no defugim parlar-ne". També ha dedicat paraules d'elogi als jugadors del planter: "Gràcies al seu esforç i dedicació i a les seves ganes de ser cada dia millors".